Všeličo s chrenom

Autor receptu: stefanm

Tu je odpoveď,že čo som to zapekal.Dôležité je použiť veľa chrenu!.

30 minút
príprava
45 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Vo vode s bujónom uvaríme do polomäkka karfiol a v posolenej vode zemiaky v šupke.
  2. Na pomastený plech...
  3. ukladáme uvarené,očistené a nakrájané zemiaky,posolíme,pridáme na plátky nakrájané mäso na ktoré...
  4. ...nasypeme veľa postruhaného chrenu a na to naukladáme pór,mrkvu a nakrájaný karfiol.
  5. Nastrúhaný syr rozmiešame so smotanou...
  6. ...pridáme strúhaný muškátový oriešok,zázvor...
  7. ...a strúhanku a...
  8. ...zalejeme všetko na plechu.Dáme zapiecť do rúry.
  9. (Z vody v ktorej som varil karfiol a "ukradnutých" zemiakov,karfiolu,mrkvy a s pridaním mrazených fazuľkových strukov som urobil polievku!)
  10. Po upečení necháme krátko vychladnúť a podávame.
  11. Ako prílohu som zvolil hlávkový šalát,paradajku,nakladané kukuričky a pivo!
  12. Potom som si trochu posedel na balkóne,popozeral na večernú oblohu a hneď po "Tisíc za jednu noc" som išiel spať :)