Vraj ťahaná štrúdľa

Autor receptu: tinusik17

Keď som si predstavila ťahanú štrúdľu, myslela som si, že sa to bude naťahovať na celý stôl. Nedočkavo som čakala čo sa bude robiť, a kde nič, tu nič :) Asi sa to volá tak, pretože je to pekne tenučké :) alebo neviem... Ale je rýchla, jednoduchá a čo je najhlavnejšie, chutnáá :)

120 minút
príprava
15 minút
na 250 °C

Suroviny

Postup

  1. Postup je jednoduchý, všetko spolu zmiešame, a necháme 2 hodinky postáť.
  2. Odležané cesto si rozdelíme. Každú si vyvaľkáme, a plníme čím chceme. Táto konkrétne je posypaná makom a jablkami. Fajn je aj s orechami, ale fantázii sa medze nekladú :)
  3. A upečieme. Pečieme na vyššej teplote, a postupne ju znížime. Každý podľa vlastnej el. rúry :) Upečené posypeme cukrom a nakrájame. Dobrú chuť!! :)