Vo vode dusené kuracie prsia so zemiakmi a paradajkovo-cibuľkovo-bazalkovým šalátom
	        Autor receptu: daniella9
	         
	        
	        Na odľahčenie žalúdka a alternatíva ku klasicky vyprážanému mäsku. 
Postup
- do hrnca napustíme vodu, osolíme, pridáme zemiaky a varíme do zmäknutia. Krátko pred uvarením pridáme nasekanú petržlenovú vňať.
Ked sú zemiaky hotové, zlejeme ich a necháme odkvapkať.
 - Do druhého hrnca dáme liter vody, pridáme soľ, korenie, pár kvapiek olivového oleja a kuracie prsíčko. Varíme cca. 30 minút.
 - Paradajku a cibuľky nakrájame na malé kúsky, lístky bazalky nasekáme a všetko zmiešame. Pridáme sušené oregano, čierne mleté korenie, prelisovaný cesnak, soľ a premiešame. Nakoniec pridáme olivový olej a opäť premiešame.
Dáme schladiť do chladničky.
 - Hotovo, dobrú chuť:-)