Viedenská knedľa (fotorecept)
	        Autor receptu: gordonko
	         
	        
	        recept  je  ,,potiahnutý,,  od  JERICA  ... ,  tieto  knedle  sú  chutnejšie a  vraj  dietnejšie  , preto  sme  ich  dnes   robili k   ,,slovenskému  trojboju,,  krkovička , kapusta a knedle
| 
				  	  
				  	20 minút príprava  | 
				  	  
				  	30 minút tepelná úprava  | 
Postup
- potrebné  suroviny
 - staršie rožky si  nakrájame  na  kostičky  ....  asi  1 x 1 cm
 - do  mysy  si  nalejeme  2  dcl  oleja   , 2  dcl  mlieka  , 2 dcl  hrubej  múky
 - pridáme   4  vajíčka , nasekanú petržlenovú  vnať  ,  soľ   a  premiešame
 - do   zmesy  prisypeme  pokrájané  rožky   a  premiešame
 - zmes   odoberieme  a  vložíme  do mickroténového  sáčika ,vytvarujeme  menšie knedle   , sáčiky  uzavrieme 
 - knedle  necháme  30  minut  odležať   a  potom  ich  vložíme  do  vriacej  vody  ,  pochvilke   som  urobil  špaidlou  zopár  dierok  do  sáčika
 - knedlu  po  15  minutách  varenia  obrátime  a  varíme  ďalších  15 minut  ,  hotovú  potrieme  olejon .....   krájať  sa  dá  aj  cvernou
 ....   vraj  sú tieto  knedle  chutnejší  na  druhý  deň  -  uvidíme  zajtra
 - DOBRÚ CHUŤ