Veselá omáčka s prekladaným posúchom (fotorecept)
	        Autor receptu: jody
	         
	        
	        Samé dobroty z maminej záhrady, no kto by tomu odolal??? :-)
| 
				  	  
				  	10 minút príprava  | 
				  	  
				  	20 minút tepelná úprava  | 
Postup
- Na oleji udusime mrkvu nakrajanu na drobno, pridáme fazuľku nakrájanú na šikmo a zemiakya opekáme. 
 - Pridáme kôpor, soľ, petržlenovú vňať a opekáme ďalej.
 - Zalejeme vrelou vodou, prisypeme zelerovú vňať, zjemníme domácim maslom a uvaríme do mäkka.
 - Zahustíme zátrepkou zo škrobu, korenia, kurkumy a petržlenovej vňate, necháme minutku prevrieť a vypneme. Nakoniec zamiešame domáci jogurt.
 - Kysnuté cesto rozvalkáme natenko a natrieme zmesou rôznych byliniek a korenín namočených v oleji. Preložíme a znovu rozvaľkáme a znovu natrieme a takto až kým nás to baví. My sme cesto rozdelili vo troje a na každom bola iná kombinácia. Pečieme v rúre na 180 cca 20 min.
 - No a potom už len servírujeme a cpeme sa. 
 - Dobrú chuť.