Vegánska tekvicovo-perníková žemľovka
	        Autor receptu: fitka3010
	         
	        
	        Výborná žemľovka jednoduchá na prípravu, vhodná aj pre alergikov na vajcia. Ak máte radi 
sladké dobroty s tekvicovým pyré, neváhajte a určite ju vyskúšajte. 
| 		  
				  	  
				  	8 porcií  | 
				  	  
				  	10 minút príprava  | 
				  	  
				  	45 minút  na 175 °C  | 
Postup
- Rohlíky alebo bagety natrháme na malé kúsky a uložíme ich do zapekacej misy alebo tortovej formy.
 - Všetky ostatné ingrediencie spolu poriadne rozmiešame a vylejeme na pripravené pečivo. Takto pripravenú žemľovku necháme 5 minút odstáť a následne ju pečieme 45 minút na 175 stupňoch do zlatista.
 - Hotovú žemľovku môžete podávať viac menej s hocičím čo máte radi (so šľahačkou, preliatu javorovým sirupom, posypanú orechami, ovocím..) alebo ju servírovať samostatne. Dobrú chuť :)