Vanilkové rožky podľa Dullovej
	        Autor receptu: dogagador
	         
	        
	        su to tradicne nefalsovane oblubene chutne a pekne vanilkace. vzdy sa podaria !
Postup
- vypracovat cesto, nechat stuhnut v chladnicke, urobit sulok, pokrajat na rovnake kusky a usulat rohlicky, piect do ruzova, ihned obalovat v cukre s vanilkovym cukrom;
ps: pridavam asi 2 cm naskrabanej vanilky do cesta, nie je v original recepte :-)
 - pomlete orechy a maslo, navazena muka a cukor
 - zmiesat vsetko dokopy a dobre vypracovat cesto
 - odkrojit kusok a urobit sulok 
 - asi takyto
 - rozdelit sulok na pozadovanu velkost rohlickov
 - a tvarovat rohlicky pri ukladani na plech
 - ak sa pri sulani stane taketo
 - treba to odkrojit a zapracovat s dalsim sulkom, pokracovat v tvarovani rohlickov
 - a dat ich piect na 200 st C asi 10 minut kym zruzoveju, vybrat a hned obalovat v cukre zmiesanom s vanilkovym cukrom