Vajíčková pomazánka

Autor receptu: sisa

Túto pomazánku veľmi lúbime, robievam ju aj na obložené chlebíčky. My doma moc nemusíme tzv. rastlinné másla a dávame prednosť naším Slovenským výrobkom typickým máslam, ktoré si nenahraditeľné na pomazánky.

20 minút
príprava
8 minút
tepelná úprava

Suroviny

Postup

  1. Zmäknuté, nie roztopené máslo vymixujeme s postrúhanými na malom strúhaku vajíčkami, pridáme na drobno nakrájanú cibulku /kto nemá rád, nemusí dávať, alebo môže prelisovať/. Pridáme horčicu, tatarskú, soľ a vegetu podľa chuti. Všetko spolu vymiešame a je hotovo. Ak príde nečakaná návšteva, je to skvelá rýchlovka a ak máte doma rožky, alebo bagetky môžte ich nakrájať na kolieska potrieť pomazánkou a uvidíte ako sa po týchto jednohubkách zapráši.