Omeleta

Vaječná omeleta s medvedím cesnakom (fotorecept)

Autor receptu: capko

Ráno som zobral psa do hory, nech si zabehá. Keď som sa vrátil domov, tak mi priateľka nachystala takéto raňajky. Ja ju za to zbožňujem. Vie, ako isť na mužskú psychiku. A potom ma vytiahla na dvor a ukázala mi mimoriadne veľké vrece zemiakov a veľkú motyku na jamky, do ktorých pôjdu zemiaky. Spočiatku sa ťažko robilo s plným bruškom, ale potom už to šlo. No uznajte, vie, ako na to. A ešte ako varila aj všetko odfotografovala. Tak to dávam na Varechu, bolo to moc dobré, aspoň pre mňa.

2
porcie
10 minút
príprava
12 minút
tepelná úprava

Suroviny

Postup

  1. Pripravíme si suroviny. Medvedí cesnak nakrájame a cibuľu na drobno tak isto.
  2. Na panvicu dáme olej a maslo zohriať. Najskôr podusíme cibuľu, na tú pridáme listy krájaného cesnaku.
  3. Ďalej to zalejeme rozšľahanými vajciami a posýpame mozzarellou.
  4. Na záver polejeme čili omáčkou a osolíme.
  5. Dáme z panvice na tanier a nejaké opečené pečivo k tomu a jedlo je hotové.