Univerzálne cestíčko na rezne (fotorecept)

Autor receptu: helca103

Rada používam toto cestíčko,lebo je univerzálne na rezne,syr,karfiol alebo čokoľvek čo chceme vyprážať.

Suroviny

Postup

  1. Pripravím si všetko potrebné. Rezne naklepem, osolím, okorením obalím v hl. múke.
  2. Múku, smotanu, vajcia, štipku korenie a soli vymiešam na hladké cestíčko. Dám si rozpáliť masť alebo olej, rezne obalím v cestíčku a pomaly vyprážam. Vypražené dám na kuchynskú papierovú utierku aby som odsala tuk, vložím do hrnca a zakryjem.
  3. Ja som podávala zo zemiakovou kašou. Skoro som nemala čo fotiť lebo sa všetci do nich okamžite pustili a tak mi ostali 2 posledné ktoré mi trochu pri vyprážaní ,,stmavli"