Údená a grilovaná ryba v jednom - fotorecept

Autor receptu: sonulienka

Chcem sa podeliť s Vami o jeden výborný recept kto má rád ryby. Možno to už aj viete ale kto nie a má možnosť prosím tu je receptík.

45 minút
príprava

Postup

  1. Pripravíme si suroviny.
  2. Ako vidíte mám už rybu nakrájanú tak ako chcem údiť a grilovať. Rybu posolíme.
  3. Takto pripravenú ju prenesieme na rošt a dáme do mini udiarničky ktorú urobil manžel na spodok udiarničky dáme piliny a na to položíme rybu na rošte.
  4. Udiarničku zatvoríme a necháme asi 30 minút udiť a grilovať.
  5. Po 30 minútach otvoríme.
  6. Ale pokiaľ sa nám rybka robí si pripravíme olivový olej s pretlačeným cesnakom.
  7. No a rybku dobre potrieme každý kúsok.
  8. Tu máme už rybku potretú a ešte na 5-10 minút uzatvoríme a necháme prejsť olej a cesnak.
  9. No a finále - rybka je zaudená a ugrilovaná ideme servírovať.
  10. Naservírované a poviem Vám už som jedla veľa rýb a skúsila veľa receptov na ryby ale toto je najlepší asi ako som jedla. Tento recept mám od sesternici a som jej a jej manželovi vďačná za vynikajúci recept. No a hlavne mojmu manželovi, že to všetko urobil aby sme mohli takto pripravovať rybky. Ak skúsite neobanujete.