Tvarohovo-jahodový závin/fotorecept/
	        Autor receptu: danculka 	         
	        
	        | 		  
				  	  
				  	2 záviny porcie  | 
				  	  
				  	30 minút príprava  | 
 
 Postup- Z ingrediencií,tvaroh,cukor ,vajce ,žĺtok,citr.kôra urobíme plnku/tvaroh bol domáci ,žiadny tuk som doň nedala,cesto si rozdeláme na dvoje a každé rozvaľkáme na doske na plát na závin na krorý dáme tvarohovú plnku a do radu piškóty...
 - dôvod prečo je ten,že na vrch dáme rozmrazené jahody a tá šťava z nich prejde do piškót a nie do plnky,nebude to také vodavé,zatočíme a dáme piecť...
 - trošku z vrchu popicháme ,aby mala para odkial vychádzať...
 - upečený závim...
 - podávam,dobrú chuť! je v ňom minimalizované množstvo cukru,lebo som sa dočítala,že umelý cukor nie je, až taký super pre diabetikov,takže koláčik nedávam do dia receptov,ale spokojne si ho môže upiecť aj diabetik a hlavne zjesť:)))
 
             
          
        
		  
		
		
          
         |