Tvarohovo-jahodový závin/fotorecept/

Autor receptu: danculka

2 záviny
porcie
30 minút
príprava

Postup

  1. Z ingrediencií,tvaroh,cukor ,vajce ,žĺtok,citr.kôra urobíme plnku/tvaroh bol domáci ,žiadny tuk som doň nedala,cesto si rozdeláme na dvoje a každé rozvaľkáme na doske na plát na závin na krorý dáme tvarohovú plnku a do radu piškóty...
  2. dôvod prečo je ten,že na vrch dáme rozmrazené jahody a tá šťava z nich prejde do piškót a nie do plnky,nebude to také vodavé,zatočíme a dáme piecť...
  3. trošku z vrchu popicháme ,aby mala para odkial vychádzať...
  4. upečený závim...
  5. podávam,dobrú chuť! je v ňom minimalizované množstvo cukru,lebo som sa dočítala,že umelý cukor nie je, až taký super pre diabetikov,takže koláčik nedávam do dia receptov,ale spokojne si ho môže upiecť aj diabetik a hlavne zjesť:)))