Tvarohové šišky
	        Tvarohové šišky so smotanovým krémom
	        Autor receptu: redakcia 	         
	        
	        | 		  
				  	  
				  	10 porcií  | 
				  	  
				  	50 minút príprava  | 
 
 Postup- V miske zmiešame tvaroh, múku, vajcia,
mlieko, prášok do pečiva, rum a hrozienka
do hladkého cesta. Lyžicou vykrajujeme
kúsky a vkladáme ich do oleja rozohriateho približne na 160 °C. Usmažené šišky necháme odkvapkať.
 - Kyslú smotanu zmiešame s trstinovým cukrom a so semienkami vanilkového struku. 
 - Marinované slivky: Slivky vložíme do svetlého karamelu s badiánom a so slivovicou a necháme marinovať. 
 - Šišky podávame s ochutenou kyslou smotanou a marinovanými slivkami.
 
             
          
        
		  
		
		
          
         |