Tvarohové ravioli so slivkami (fotorecept)
	        Autor receptu: rennatte
	         
	        
	        Pri upratovaní som našla túto pomôcku na ravioli, ktorú som už dávno kupovala, 
určite bola v akcii, tak dnes som ju krstila. Ravioli sú talianske cestoviny plnené plnkou 
na sladko alebo slano. Ja som zvolila sušené slivky.
| 		  
				  	  
				  	4 porcie  | 
				  	  
				  	30 minút príprava  | 
				  	  
				  	10 minút tepelná úprava  | 
Postup
- Múku preosejeme na pracovnú dosku, vytvoríme jamku do ktorej pridáme vajíčko, nožíkom rozšľaháme
 - pridáme tvaroh zmiešaný s cukrom
 - vypracujeme vláčne cesto, ktoré rozdelíme na dve časti, jednu väčšiu, jednu menšiu
 - cestá rozvaľkáme na veľkosť formy na ravioli, jedno cesto je tenšie, jedno hrubšie
 - hrubšie cesto položíme na formu a poukladáme slivky
 - hranice okolo sliviek potrieme vodou, najlepšie prstom 
 - prikryjeme druhým tenším plátom cesta, prejdeme valčekom,  ktorý vytlačí plnku do jamiek, okraje odložíme
 - pohľad zo spodu formičky na vytlačenú plnku, preto je tento plát cesta hrubší
 - prevrátime a vyklopíme ravioli
 - pekné kopčeky
 - odložené okraje cesta využijeme na šúľance, vytvoríme valček, nakrájame na kúsky a tvoríme šúľance
 - ravioli uvaríme v osolenej vode, po vyplávaní na povrch necháme povrieť a vyberieme
 - hotová polejeme rozpusteným maslom a posypeme mletým makom s cukrom