Tvarohové pagáčiky
	        Autor receptu: dorisa
	         
	        
	        V sobotu sme piekli pagáčiky z domáceho tvarohu. Boli výborné, stále som mala pocit, že sú v nich škvarky.
| 		  
				  	  
				  	30 porcií  | 
				  	  
				  	15 minút príprava  | 
				  	  
				  	15 minút  na 180 °C  | 
Postup
- Múku, tvaroh,maslo( margarín ) a soľ poriadne vymiesime a vypracujeme cesto. Necháme ho v chlade odpočinúť. Na pomúčenej doske vyvaľkáme asi na pol centimetra. Na plech dáme papier na pečenie. Malou formou  vykrajujeme pagáčiky. Uložíme na plech, potrieme rozšľahaným vajíčkom a môžeme ozdobiť podľa možností ( rasca, vegeta, mak). Pečieme vo vyhriatej rúre 15 minút pri teplote 180 stupňov. 
 - Boli výborné aj na druhý deň.