Tvarohové koláče
	        Tvarohové koláčiky - mini cheesecake
	        Autor receptu: nocka
	         
	        
	        Tvarohový koláčik v lístkovom ceste.
| 		  
				  	  
				  	30 porcií  | 
				  	  
				  	20 minút príprava  | 
				  	  
				  	40 minút  na 180 °C  | 
Postup
- Postup prípravy: Lístkové cesto si rozvaľkáme na 0,5 cm hrúbku. Vykrojíme si 2 kolieska. Z jedného vykrojíme stred. Koliesko potrieme rozšľahaným vajíčkom, naň uložíme vykrojené koliesko, potrieme ho vajíčkom a rovnako aj stredný klobúčik, ktorý môžeme použiť pri dekorácií koláčikov. Koláčiky vložíme do vopred vyhriatej rúry a pri teplote 180 °C predpečieme do ružova.
 - Plnka: Žĺtky vymiešame s cukrom a vanilkovým cukrom do peny, pridáme ostatné ingrediencie a vymiešame hladký krém. Možno dochutiť  citrónovou kôrou.
 - Dohotovenie: Predpečené koláčiky naplníme tvarohovým krémom a pri teplote 180 °C dopečieme.
 - Ovocie: 3 - 4 lyžice kryštálového cukru upálieme na karamel, prilejeme 1 dl vody, pridáme 250 g čerstvého alebo mrazeného  ovocia, krátko prevaríme, pridáme 1 lyžicu maizény rozmiešanej v 1 dl vody, prevaríme, pridáme trochu citrónovej šťavy. Ovocie použijeme na zdobenie koláčikov.