Tvarohové buchtičky (fotorecept)
	        Autor receptu: mariaklara
	         
	        
	        Je to môj recept, väčšinou ho robím v piatok, keď máme bez mäsový deň. Dnes som ich robila.
| 		  
				  	  
				  	7 - 8 porcií  | 
				  	  
				  	45 - 60 minút príprava  | 
				  	  
				  	15 - 20 minút  na 125 - 150  °C  | 
Postup
- Pripravíme si:
 - Prvý si pripravíme kvások. Preosejeme múku, pridáme soľ, olej, prilejeme teplé mlieko s cukrom a pridáme kvások. Vypracujeme hladké cesto.
 - Necháme vykysnúť.
 - Zmiešame tvaroh, cukor, vajce a hrozienka.
 - Vykysnuté cesto vyklopíme na dosku alebo podložku, pokrájama na štvorčeky, na ktoré poukladáme lekvár.
 - Na lekvár dáme asi 1 PL tvarohu, posypeme škoricou.
 - Zapneme si rúru. Spájame rohy štvorcov, aby sme ich spojili a kladieme na pomastený plech. Kraje buchiet potierame olejom, aby sa nezlepili. Asi 15 - 20 min. ich necháme prikryté utierkou na plechu.
 - Vložíme do teplej rúry piecť. Pečieme asi 8 - 10 min. na 180° C a ešte asi 8 - 10 na 150° C. Po vybratí z rúry ich potrieme ešte olejom.
 - DOBRÚ CHUŤ !