Tvarohová akoby krémeška
	        Autor receptu: laurisia
	         
	        
	        Veľmi jednoduchý a celkom rýchly koláč. 
| 
				  	  
				  	15 minút príprava  | 
				  	  
				  	30 minút  na 170 °C  | 
Postup
- Lístkové cesto si rozvaľkáme na rozmer o málo väčší ako máme plech. Prenesieme na suchý plech tak, aby okraje trošku prečnievali. Cesto poprepichujeme vidličkou, aby nám pri pečení "neskopcovatelo".
 - Nachystáme si plnku. Žĺtka oddelíme od bielok a pridáme k tvarohu, rovnako práškový a vanilkový cukor. V druhej nádobe si odmeriame mlieko a pridáme 2 bal. Zlatého klasu (spolu 80 g). Bielka si odložíme bokom na neskôr.
 - Tvaroh, cukor a vajíčka spolu vymiešame. V druhej nádobe vymiešame v mlieku maizenu. Možno by sa to dalo aj spolu, ale takto mám istotu, že maizena neostane v hrudkách. 
 - Mlieko vlejeme do tvarohovej plnky a poriadne spolu mixujeme ponorným mixérom do hladka.
 - Plnku vylejeme na lístkové cesto. 
 - Dáme upiecť cca 30 minút na 170°C.
 - Vyšľaháme si tuhý sneh, do tuhého zašľaháme kryštálový cukor. Rovnomerne natrieme na upečený koláč, pripadne porobíme nejaké vlnovky po vrchu, alebo niečo podobné. 
 - Dáme naspäť do horúcej rúry na cca 10 min., kým nám sneh mierne nezhnedne.
 - Necháme vychladnúť, pokrájame .... 
 - ... a podávame. Dobrú chuť!