Tuniakové cestoviny (fotorecept)
Autor receptu: lucka81
Vynikajúce tuniakové cestoviny.
5 minút príprava |
20 minút tepelná úprava |
Postup
- Pripravíme si všetky suroviny.
- Vodu na cestoviny osolíme, vlejeme do nej šťavu z tuniaka a dáme variť. Cestoviny uvaríme podľa návodu.
- Cesnak si nakrájame na malé kocky, chvíľu osmažíme.
- Pridáme rajčinový pretlak.
- Do pretlaku pridáme masox, podľa chuti vegetu, majorán a štipku oregana. Na miernom ohni varíme. Kto má rád štipľavé môže pridať aj chilli.
- Keď sa nám masox rozpustí pridáme tuniaka a ešte tak 2min povaríme.
- Hotovú tuniakovú omáčku vylejeme na uvarené cestoviny, posypeme strúhaným syrom podľa vášho výberu a môžeme podávať.