Tukožrútska polievka

Autor receptu: paes73

Suroviny nakrájať na kúsky, 10 minút variť na veľkom ohni a potom cca 40 minút dovárať, kým zelenina nezmäkne. Môže sa osoliť, okoreniť a nakoniec pridať pažítku, alebo petržlenovú či zelerovú vňať.

10
porcií
50 minút
príprava
20 minút
na 220 °C

Suroviny

Postup

  1. Kapustu nakrájame, ale nie ako do kapustnice - úzke dlhé, ale úzke a kratšie. Cibuľu nakrájame na väčšie kocky, ostatnú zeleninu ako chceme, najlepšie tiež na stredné kocky. Ak sa na zelerovej vňati nachádzajú aj listy, nevadí. Nijako to neuškodí. Podstatná je však práve jej dutá časť. Rajčiny nešúpeme !
  2. Najprv dáme do hrnca cca 0,5 L vody, kapustu a podusíme ju - stratí tak 2/3 objemu. Následne pridáme cibuľu zamiešame a cca 10 minút ešte dusíme. Potom pridáme ostatnú zeleninu a cca po pätnástich minútach dolejeme vodu asi 2 cm pod okraj hrnca a 40 minút varíme, kým ostatná zelnina nezmäkne. A je to. Nebolo to zložité...
  3. Polievka sa používa na chudnutie. Neje sa však samotná. Už po 3 dňoch by si človek mohol ublížiť, lebo neobsahuje bielkoviny. Preto sa kombinuje s ovocím, zeleninou a v malom množstve aj mäsom.
  4. Túto polievku môžete hltať v akomkoľvek množstve, kedykoľvek pocítite hlad. Neobsahuje kalórie a čím viac jej do seba dostanete, tým viac schudnete. Ak ste cez deň v práci, vezmite si ju so sebou. Počas chudnutia pite nesladený čierny alebo bylinkový čaj, nesladenú kávu, vodu. Výrazne pomáha čaj z kukuričných blizien. Ak ich máte nasušené, tak 1 PL na šálku záparu. Ak nemáte, tak si kúpte v lekárni a pýtajte si "stigmata Zea Mays". Ovocné šťavy nie. Ani diabetické.
  5. PRVÝ DEŇ Polievka + akékoľvek ovocie okrem banánov.
  6. DRUHý DEŇ Polievka + akákoľvek zelenia, najlepšie taká, čo má zelnú vňať (nie je podmienkou). Ak nemáte surovú, môžete jesť aj rozmrazenú či konzervovanú - priamo z konzervy, alebo dusenú na pare (max 15 minút). Vyvarujte sa príprave zo sušených strukovín, obilovín a kukurice. Na večeru si dnes môžete dať aj stredne veľký zemiak, opečený na grile (v trúbe) na rošte bez tuku. Potrieť si ho pred konzumáciou môžete nízkotučným rastlinným maslom. Ovocie dnes NEJEDZTE !
  7. TRETÍ DEŇ Polievka + akákoľvek zelenina a ovocie podľa chuti. Nejedzte pečený zemiak! Ani ak Vám ostal zo včera a je ľúto Vám ho vyhodiť. Pokiaľ ste doteraz jedli podľa týchto doporučení, mali by ste schudnúť 2-4 kilogramy.
  8. ŠTVRTÝ DEŇ Ako tradične polievka + banány a čisté nesladené a neochutené kyslé mlieko alebo acidko. Zjedzte minimálne 3 surové banány a vypite aspoň 1 L acidka. Zároveň v priebehu dňa vypite vody, koľko dokážete. Banány a mlieko sú síce bohaté na uhľohydráty, ale pomôžu Vám zahnať túžbu po cukroch.
  9. PIATY DEŇ Zasa polievka (musíte zjesť aspoň 1 pporciu, aj keby ste na ňu nemali chuť) + hovädzie (kuracie) mäso a rajčiny. Doprajte si 200-300 g mäsa (vegetariáni nízkotučný surový syr) duseného na pare, alebo grilovaného bez tuku (ja osobne gril nemám, ale výborne sa to robí v trúbe cca na 250°C tak, že na spodok trúby dám hlboký plech s vodou - doňho odkvapkáva tuk - na rošt položím pletivo s malými očkami a napácované mäso pečiem na ňom. Cca za 20 minút je mäso hotové). Za deň musíte tiež vypiť 8-10 pohárov vody, aby ste z krvi odbúrali kyselinu močovú. Rajčín môžete zjesť koľko chcete, minimálne však 5-6.
  10. ŠIESTY DEŇ Polievka (minimálne 1 porcia) + dusené či grilované mäso a zelenina. Na rozdiel od včerajšku, dnes si môžete dať mäsa koľko chcete. Kľudne si dajte aj 2-3 hovädzie steaky, zase však pečené na grile alebo rošte, bez tuku a zeleniny koľko chcete. Aj tú si môžete, ak Vám tak chutí, ugrilovať. Popri takej však hodne surovej. Ale pozor ! ŽIADNE PEČENÉ, ani inak upravované ZEMIAKY !
  11. SIEDMY DEŇ Polievka + ryža NATURAL, nesladený ovocný džús alebo čistá zeleninová šťava bez cukru. Opäť sa môžete napchať do prasknutia. (Kto nemá skúsenosti s ryžou NATURAL, tak varí sa cca o 30 minút dlhšie. Kto robí ryžu s cibuľou, je dobré cibuľu najprv povariť vo vode, potom pridať ryžu a doliať vodu, cca na palec nad ryžu.) Teraz ste na konci SIEDMEHO DŇA. Ak ste nepodvádzali, mali by ste byť ľahší o 5-9 kilogramov. Pokiaľ máte v úmysle v diéte pokračovať, dajte si od nej aspoň 2 dni prestávku, než začnete znova.
  12. Tento sedemdenný režim môžete podstúpiť kedykoľvek chcete. Pokiaľ ho budete dodržiavať, zbavíte svoj zažívací trakt toxínov a nečistôt a budete sa cítiť tak, ako nikdy predtým. Po siedmych dňoch stratíte 5-9 kg, no napriek tomu budete cítiť nadbytok energie. Počas cyklu (najskôr však po 3 dňoch) môžete zaznamenať zmeny v činnosti čriev. Ak sa Vám príliš krútia (výskyt u 1 z 1000), môžete si dopriať šálku otrúb, alebo vločiek. Aj keď môžete počas týždňa piť nesladenú kávu, už po 3 dňoch zistíte, že ju nepotrebujete. Polievka totiž okrem toxínov vyplavuje z krvi aj teín a kofeín.
  13. Ak chcete dosiahnuť čo najlepšie výsledky, MUSÍTE sa prinútiť čo NEJESŤ : Chlieb, pečivo, múčne jedlá. Alkohol, nápoje s bublinkami (vrátane dia),smažené jedlá. Ak hovädzie mäso nahradíte kuracím, treba z neho odstrániť kožu! Taktiež môžete v jednom mäsovom dni jesť rybu, ale iba v tom jednom, pretože ryba nemá proteíny potrebné pre Vaše telo počas tejto diéty, tak ako kura alebo hovädzina.
  14. Táto diéta sa znáša s akýmikoľvek liekmi Vyvinuté pre pacientovSECRED HEART MEMORY HOSPITAL, ktorý majú nadváhu, pre rýchly úbytok tukovej hmoty pred operáciami srdca a ciev.
  15. Poznámka na záver. Vyskúšal som, funguje. Priateľka to vzdala po troch dňoch a na kapustu sa nemohla pozrieť ani v obchode. Mne osobne polievka chutí doteraz a momentálne som v treťom cykle. Schudol som už 10 kg. Ešte tak 15 a budem zasa na svojich 90.