Kokosové ježe
Tradičné kokosové ježe
Autor receptu: frommykitchendotcom
Postup
- Najprv v miske vymiešame vajce s vanilínovým a práškovým cukrom. Následne pridáme med a mlieko a opäť vymiešame.
Na záver dodáme múku s práškom do pečiva. Hotové cesto vylejeme na plech vystlaný papierom a pečieme na 190 °C.
- Z piškóty hneď po upečení dáme dole papier a necháme ju vychladnúť. Takto vychladnutú ju nakrájame na menšie obdĺžniky, ktoré budeme máčať v poleve.
- Poleva:
Heru necháme rozpustiť na platni s práškovým cukrom. Pridáme kakao a nakoniec mlieko.
- Každý kúsok koláča len zľahka namočíme v poleve a následne obalíme v kokose. Ukladáme na tácku a necháme stuhnúť.
- Viac chutných receptov na instagrame @frommykitchendotcom