Kokosové ježe

Tradičné kokosové ježe

Autor receptu: frommykitchendotcom

Suroviny

Postup

  1. Najprv v miske vymiešame vajce s vanilínovým a práškovým cukrom. Následne pridáme med a mlieko a opäť vymiešame. Na záver dodáme múku s práškom do pečiva. Hotové cesto vylejeme na plech vystlaný papierom a pečieme na 190 °C.
  2. Z piškóty hneď po upečení dáme dole papier a necháme ju vychladnúť. Takto vychladnutú ju nakrájame na menšie obdĺžniky, ktoré budeme máčať v poleve.
  3. Poleva: Heru necháme rozpustiť na platni s práškovým cukrom. Pridáme kakao a nakoniec mlieko.
  4. Každý kúsok koláča len zľahka namočíme v poleve a následne obalíme v kokose. Ukladáme na tácku a necháme stuhnúť.
  5. Viac chutných receptov na instagrame @frommykitchendotcom