Tortilla s kuracím mäskom a dresingom

Autor receptu: bau

35 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Nakrájame si všetku zeleninu- Uhorky, papriky na pásiky. Cibuľu, paradajky, reďkvičky na kolieska. Ľadový šalát natrháme na veľké listy.
  2. Príprava dresingu- Biely jogurt zmiešame s dvomi lyžičkami Provensálskych byliniek. (pozor na množstvo, bylinky majú veľmi silnú chuť a sú dosť aromatické.) Dobre zamiešame.
  3. Kuracie prsia umyjeme, osolíme a posypeme Grilovacím korením. Opekáme na olivovom oleji z oboch strán. Potom prsia nakrájame na malé kúsky.
  4. Tortillu sprudka osmahneme z oboch strán na suchej panvici. (Ja som použila panvicu na ktorej som robila kuracie prsia, len som ju vytrela servítkou ale nie úplne dosucha)
  5. Na chrumkavú tortillu ukladáme postupne ľadový šalát, pripravený dresing, kuracie kúsky a ostatnú nakrájanú zeleninu podľa chuti. Navrch ešte môžeme posypať chilli (kto má rád štipľavé ;) Tortillu stočíme. (Ja som sa inšpirovala návodom na zadnej strane obalu) Hotovo! ;-)