Tortilla s kuracím mäskom a dresingom
Autor receptu: bau
35 minút príprava |
15 minút tepelná úprava |
Postup- Nakrájame si všetku zeleninu- Uhorky, papriky na pásiky. Cibuľu, paradajky, reďkvičky na kolieska. Ľadový šalát natrháme na veľké listy.
- Príprava dresingu- Biely jogurt zmiešame s dvomi lyžičkami Provensálskych byliniek. (pozor na množstvo, bylinky majú veľmi silnú chuť a sú dosť aromatické.) Dobre zamiešame.
- Kuracie prsia umyjeme, osolíme a posypeme Grilovacím korením. Opekáme na olivovom oleji z oboch strán.
Potom prsia nakrájame na malé kúsky.
- Tortillu sprudka osmahneme z oboch strán na suchej panvici. (Ja som použila panvicu na ktorej som robila kuracie prsia, len som ju vytrela servítkou ale nie úplne dosucha)
- Na chrumkavú tortillu ukladáme postupne ľadový šalát, pripravený dresing, kuracie kúsky a ostatnú nakrájanú zeleninu podľa chuti.
Navrch ešte môžeme posypať chilli (kto má rád štipľavé ;)
Tortillu stočíme. (Ja som sa inšpirovala návodom na zadnej strane obalu)
Hotovo! ;-)
|