Tortelliny s kačacou plnkou

Autor receptu: redakcia

4
porcie
40 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Z múky, vajec, soli a rozmixovaného špenátu vypracujeme cesto a necháme ho odležať v chlade asi hodinu. Pečeň rozmixujeme so soľou, s korením, cibuľou a cesnakom dohladka a vytvoríme paštétu.
  2. Cesto rozvaľkáme natenko, vykrojíme štvorce, naplníme ich paštétou, kraje potrieme žĺtkom a zatočíme tortelliny. Cestoviny vhodíme do vriacej vody a povaríme asi 5 minút po tom, čo vyplávajú.
  3. Syrový krém pripravíme z mlieka a zo smotany, ktoré necháme prevrieť, pridáme cesnak a nastrúhaný syr, posolíme a poriadne miešame, až kým nevznikne krém.
  4. Čili papričky nasekáme, zamiešame s kvapkou olivového oleja a pokvapkáme tortelliny. Ozdobíme cherry paradajkou.