Torta McQueen

Autor receptu: 5kaneugebauer

Môj prvý McQueen, popasovala som sa s ním a oslávencovi urobil veľkú radosť. Vraj sa s ním chcel hrať na koberci hahah :D

Postup

  1. Upečieme si 3 korpusy ... vyšľaháme 5 žĺtka s 5PL práš.cukru, 5PL pol.múky zmiešame s balíčkom kypriaceho prášku ... zmiešanú múku primiešavame do vyšľahaných žĺtkov, pridáme 5PL vody a premiešame ... vyšlahame bielka a jemne vmiešame do zmesi. Takto si upečieme 3 korpusy, možme do cesta pridať potravin.farbivo.
  2. čokoládová plnka: v mlieku si uvaríme puding, pridáme cukor podľa chuti..ked je puding hustejší pridáme nalámanú čokoládu a miešame. Do vychladnutého pudingu vmiešame maslo. mand.plnka: smotanu, ole puding (prasok) a mandr.kompot dáme do zatváracej misky. Trasieme všetko spolu cca1-2 min.
  3. Prvý plát potrieme džemom, poukladáme napoly rozrezané banány a potrieme čokol. plnkou. Priložíme druhý plát zo spodu potretý tiež džemom ... z tretieho plátu si odrežme niekoľko menších a urobíme z neho strechu, ktorú plníme mandarínkovou plnkou. Autíčko dotvarujeme punčovinou a potiahneme hmotou a dozdobíme :).