Torta len tak

Autor receptu: tori111222

Túto tortu som si predstavovala inak.. len - človek mieni ...... V sobotu som pripravila krém, a v nedeľu som chcela robiť tortu.. no do rána som dostala horúčku a keďže mi bolo ľúto krému., dopadlo to len tak...ale zjedli ju traja papkáči za hodinu....aj výzdoba torty je len tak..

13 minút
na 180 °C

Suroviny

Postup

  1. Cesto: 4 bielka vyšľahať, za stáleho šľahania pridať kryštáľový cukor, žĺtka,polohrubú múku zmiešanú s kakaom, premiešať. formu na srdce pomastiť, ja som dala na spodok papier, pomastiť, posypať múkou a vyliať cesto. Pečie sa 13 minút pri teplote 180°C v elektrickej rúre. Upečieme takéto tri pláty.
  2. Krém: smotanu s kakaom a cukrom som povarila, do horúceho som dala polámanú čokoládu, premiešala až kým sa nespustila čokoláda. Do vychladnutého krému som vmiešala maslo. Občas som premiešala a vychladnutú som dala do chladničky. Na druhý deň som vyšľahala na krém. Vyšľahaný krém som na pláty a po celej torte. Vrch som ozdobila len šľahačkou.
  3. Takto vyzerala v reze, torta bola veľmi chutná, no ja som bola rada, že som ju dokázala dokončiť. Padla som do postele s horúčkou. Ani fotka sa mi nevydarila. Ozdobiť si ju môže každý podľa svojej fantázie. Prajem dobrú chuť...