Tofu panvica s čínskymi rezancami
	        Autor receptu: tinca
	         
	        
	        Keďže som musela zmeniť jedálniček smerom na zdravší, tak vymýšľam.
| 		  
				  	  
				  	3-4 porcie  | 
				  	  
				  	20 minút príprava  | 
				  	  
				  	20 minút tepelná úprava  | 
Postup
- Zo surovín si pripravíme marinádu. Tofu nakrájame na plátky, alebo kocky a dáme marinovať cca na 1 hod. Huby shi-take namočíme do vlažnej vody. Očistíme si mrkvu z ktorej 1/2 naplátkujeme najemno a druhú polku na julien rezančeky. Očistíme cibuľu, naplátkujeme ju, chili papričku a zázvor, ktoré nasekáme nadrobno. Papriku pokrájame na väčšie kocky.
 - Na rozohriatom oleji postupne opekáme: najprv plátky tofu /bez marinády/,ktoré vyberieme a dáme na teplý tanier,potom huby tiež ich vyberieme a nakoniec zeleninu /ako prvú papriku potom mrkvu, k nej pridáme hrášok cukrový a hrášok zrná. Vyberieme z pánvice. Zelenina má zostať chrumkavá. 
 - Podľa návodu si pripravíme čínske instatné rezance /v horúcej vode,nevaríme/
Scedíme ich a trošku vody z nich si necháme.
 - Na zvyšnom oleji orestujeme zázvor, šalotku /cibuľu/ a chilli papričku. Nič nepokazíme ani strúčikom cesnaku. K tejto zmesi pridáme všetky orestované suroviny, včetne zvyšku marinády, ktorá nám zostala z marinovania tofu syra. Pár-krát prehodíme.
Pridáme čínske rezance aj s troškou vody z nich, zmes premiešame a odstavíme.
 - Pred podávaním posypeme opraženými sezamovými semienkami. Dobrú chuť!
 - No a k tomu poslovia jari, takto mi kvitne orchidea a záhadne už tretíkrát aj vianočný kaktus.