Tiramisu
	        Tiramisu
	        Autor receptu: lunter
	         
	        
	        Tofu tiramisu s orientálnym nádychom* – ľahučký dezert, kde sa jemný krém z tofu a kokosovej šľahačky spája s voňavou kávou, 
škoricou, kardamómom a zázvorom. Každé sústo je svieže, krémové a pritom ľahšie než klasika – ideálne pre tých, čo chcú 
potešiť chuťové poháriky bez kompromisov.
| 		  
				  	  
				  	8-12 porcií  | 
				  	  
				  	20 (+ tuhnutie) minút príprava  | 
Postup
- Rozmixujeme Lunter Creme de Tofu, javorový sirup, semienka z vanilkového struku a kukuričný škrob dohladka. 
 - Opatrne primiešame šľahačku z kokosového mlieka a dáme do chladničky.
 - Pripravíme si kávu a zmiešame ju s mletou škoricou, kardamómom a zázvorom. Necháme vychladnúť na izbovú teplotu.
 - Potom každý kúsok sušienky rýchlo namočíme do kávovej zmesi a namočené sušienky ukladáme na dno nádoby. 
 - Na sušienky rovnomerne natrieme polovicu tofu krému.
 - Opakujeme s ďalšou vrstvou namočených sušienok a krému.
 - Vrchnú vrstvu posypeme kakaom v prášku a nastrúhanou horkou čokoládou.
 - Zakryjeme a necháme odpočívať v chladničke minimálne 4 hodiny, aby krém stuhol.