Teľacia roláda s karfiolovo-bryndzovým pyré

Autor receptu: redakcia

4
porcie
70 minút
príprava
30 minút
na 160 °C

Suroviny

Postup

  1. Teľací šál nakrájame na plátky, ktoré rozklepeme, osolíme a okoreníme. Oriezky z teľacieho šálu zomelieme spolu s kuracím mäsom na mlynčeku.
  2. Zomleté mäso ešte premixujeme so smotanou, soľou, s korením, vajíčkom a baby špenátom.
  3. Pripravenou zmesou potrieme teľacie mäso, zrolujeme do alobalu a pečieme v rúre pri 160 °C asi 30 minút.
  4. Karfiol uvaríme domäkka, rozmixujeme a pridáme bryndzu. Uvarené zemiaky nakrájame na kocky a opečieme na panvici. Blanšírovanú špargľu prehrejeme na rozpustenom masle.