Tatárske kuracie rezne (fotorecept)

Autor receptu: dorisa

Recept som našla na nete, autorka je wewusa, ďakujem jej, vyskúšala som, rezne sú dobré.

3
porcie
20 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

Postup

  1. Pripravíme si suroviny.
  2. Do misky dáme jogurt, tatársku omáčku, horčicu, vegetu, sušenú bazalku prelisovaný cesnak a vajíčko.
  3. Premiešame.
  4. Kuracie rezne umyjeme, pokrájame na plátky.
  5. Pod mikroténovým sáčkom ich jemne naklepeme.
  6. Potom plátoky namočíme v zmesi ...
  7. Mäská som nechala dlhšie v zmesi. Kým sa rozpálil olej na panvici.
  8. Pripravíme si strúhanku.
  9. Potom plátky obaľujeme v strúhanke z jednej strany....
  10. ...z druhej strany, jemne, pritláčame.
  11. Dáme vyprážať na rozpálený olej....
  12. ...keď sú vypražené, vyberieme ich.
  13. Servírujeme s ryžou( ako inak) a s broskyňovým kompótom. Dobrú chuť.