Tatárske kuracie rezne (fotorecept)
Autor receptu: dorisa
Recept som našla na nete, autorka je wewusa, ďakujem jej, vyskúšala som, rezne sú dobré.
3 porcie |
20 minút príprava |
20 minút tepelná úprava |
Postup
- Pripravíme si suroviny.
- Do misky dáme jogurt, tatársku omáčku, horčicu, vegetu, sušenú bazalku prelisovaný cesnak a vajíčko.
- Premiešame.
- Kuracie rezne umyjeme, pokrájame na plátky.
- Pod mikroténovým sáčkom ich jemne naklepeme.
- Potom plátoky namočíme v zmesi ...
- Mäská som nechala dlhšie v zmesi. Kým sa rozpálil olej na panvici.
- Pripravíme si strúhanku.
- Potom plátky obaľujeme v strúhanke z jednej strany....
- ...z druhej strany, jemne, pritláčame.
- Dáme vyprážať na rozpálený olej....
- ...keď sú vypražené, vyberieme ich.
- Servírujeme s ryžou( ako inak) a s broskyňovým kompótom. Dobrú chuť.