Cestoviny s bryndzou

Tagliatelle s bryndzou a tekvicovými jadierkami

Autor receptu: redakcia

4
porcie
10 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Cestoviny uvaríme v osolenej vode. Z múky, masla, mlieka a zo štipky soli pripravíme bešamelovú omáčku (môžeme ju po krátkom povarení na plameni dokončiť vo vodnom kúpeli, aby neprihorela). Pridáme do nej bryndzu, podľa potreby ochutíme soľou a dvoma lyžicami olivového oleja.
  2. Na panvici na troche olivového oleja opečieme tekvicové jadierka a pridáme umyté cherry paradajky, ktoré len krátko a zľahka opečieme.
  3. Do taniera vložíme tagliatelle, navrstvíme na ne bryndzovú zmes a napokon jadierka s paradajkami. Môžeme ešte dochutiť a dekorovať parmezánovými hoblinkami.