Cestoviny s bryndzou
Tagliatelle s bryndzou a tekvicovými jadierkami
Autor receptu: redakcia
4 porcie |
10 minút príprava |
30 minút tepelná úprava |
Postup- Cestoviny uvaríme v osolenej vode. Z múky, masla, mlieka a zo štipky soli pripravíme bešamelovú omáčku (môžeme ju po krátkom povarení na plameni dokončiť vo vodnom kúpeli, aby neprihorela). Pridáme do nej bryndzu, podľa potreby ochutíme soľou a dvoma lyžicami olivového oleja.
- Na panvici na troche olivového oleja opečieme tekvicové jadierka a pridáme umyté cherry paradajky, ktoré len krátko a zľahka opečieme.
- Do taniera vložíme tagliatelle, navrstvíme na ne bryndzovú zmes a napokon jadierka s paradajkami. Môžeme ešte dochutiť a dekorovať parmezánovými hoblinkami.
|