T bone steak s rukolovým šalátom a aioli

Autor receptu: 2010

Dobry steak nemusi byt utopeny v omacke ani marinovany cez noc na to su ine lacnejsie masa ani netreba hromada zemiakov ale " len" so salatom ako super delena strava.

4
porcie
20 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Postup

  1. T bone steaky dame grilovat a pripravime podla postupu: http://varecha.pravda.sk/recepty/popularny-steak-t-bone/9530-pouzi.html
  2. Baklazan sme osupali nakrajali na hranolky namocili do osolenej vody po pol hodine vysusili a dali vyprazat do zlatista. Oprazene baklazany sme dali na papierovy obrusok osusit. Nakladane olivy sme odkostkovali a nakrajali na kusky.Paradajky nakrajali na platky .Vsetko premiesali s umytou cerstvou rukolou a zaliali dresingom z vineho octu , extra panenskeho oleja cerstveho mleteho korenia a morskej soli .
  3. Aioli sme spravili podla receptu od Amelie , len sme porusili tradiciu a pridali citronovu stavu. http://varecha.pravda.sk/recepty/omacka-aioli/8308-pouzi.html#koment3