T bone steak s rukolovým šalátom a aioli
Autor receptu: 2010
Dobry steak nemusi byt utopeny v omacke ani marinovany cez noc na to su ine lacnejsie
masa ani netreba hromada zemiakov ale " len" so salatom ako super delena strava.
4 porcie |
20 minút príprava |
10 minút tepelná úprava |
Postup
- T bone steaky dame grilovat a pripravime podla postupu:
http://varecha.pravda.sk/recepty/popularny-steak-t-bone/9530-pouzi.html
- Baklazan sme osupali nakrajali na hranolky namocili do osolenej vody po pol hodine vysusili a dali vyprazat do zlatista. Oprazene baklazany sme dali na papierovy obrusok osusit.
Nakladane olivy sme odkostkovali a nakrajali na kusky.Paradajky nakrajali na platky .Vsetko premiesali s umytou cerstvou rukolou a zaliali dresingom z vineho octu , extra panenskeho oleja cerstveho mleteho korenia a morskej soli .
- Aioli sme spravili podla receptu od Amelie , len sme porusili tradiciu a pridali citronovu stavu.
http://varecha.pravda.sk/recepty/omacka-aioli/8308-pouzi.html#koment3