Super nezdravá rýchlovka

Autor receptu: hrky

Táto lahôdka, aj keď asi nezdravá, ma sprevádza odmalička a pripomína mi sladké detstvo. Možno ju niektorí poznáte, možno nie, ale ja som ju sem pridala pre tých, ktorí také ešte neskúsili a zase si môžu obohatiť troška večerný jedálniček :)

15 minút
príprava
5 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Schválne som nenapísala množstvá, pretože na každú hrianku ide jedno volské oko a cibule podľa chuti, takže záleží len od vás, koľko porcií urobíte Takže už asi šípite, z čoho sa táto rýchlovka skladá - teda ide o klasickú hrianku opečenú na oleji :)
  2. Na opečenú hrianku sa natrie syr podľa chuti, či už bambino alebo trojuholník, ja som mala dnes poruke plátkový :)
  3. Poukladá sa na syr na hrianke nakrájaná cibuľka a na to sa už len uloží volské oko.
  4. Samozrejme nezabudneme posoliť, prípadne dať nejaké bylinky, ktoré má rodinka rada a šup na nezdravé "zhrešenie " :))