Super nezdravá rýchlovka
Autor receptu: hrky
Táto lahôdka, aj keď asi nezdravá, ma sprevádza odmalička a pripomína mi sladké detstvo. Možno ju niektorí poznáte, možno nie, ale ja som ju sem pridala pre tých, ktorí také ešte neskúsili a zase si môžu obohatiť troška večerný jedálniček :)
15 minút príprava |
5 minút tepelná úprava |
Postup
- Schválne som nenapísala množstvá, pretože na každú hrianku ide jedno volské oko a cibule podľa chuti, takže záleží len od vás, koľko porcií urobíte
Takže už asi šípite, z čoho sa táto rýchlovka skladá - teda ide o klasickú hrianku opečenú na oleji :)
- Na opečenú hrianku sa natrie syr podľa chuti, či už bambino alebo trojuholník, ja som mala dnes poruke plátkový :)
- Poukladá sa na syr na hrianke nakrájaná cibuľka a na to sa už len uloží volské oko.
- Samozrejme nezabudneme posoliť, prípadne dať nejaké bylinky, ktoré má rodinka rada a šup na nezdravé "zhrešenie " :))