Pudingový zákusok
	        Sultánske rezy (fotorecept)
	        Autor receptu: ancicka
	         
	        
	        Recept pochádza zo starej kuchárskej knižky. Rezy sú fajnové, jemné a lahodné.
| 		  
				  	  
				  	30 porcií  | 
				  	  
				  	50 minút príprava  | 
				  	  
				  	18 minút  na 200 °C  | 
Postup
- Z uvedených surovín vypracujeme cesto.Bielko si necháme do plnky.
 - Na doske ho prehnetieme na hladko. Cesto vyvaľkáme do veľkosti plechu,
 - prenesieme na vymastený plech a upečieme (18 min na 200 °C).
 - Na plnku 1 si pripravíme mlieko, žĺtky a pridáme zlatý klas s cukrami. Uvaríme puding. Bielky vyšľaháme zvlášť do tuha.
 - Do uvareného pudingu hneď zamiešame  vyšľahané bielky.
 - Cesto potrieme lekvárom a plnku rozotrieme na celý plat cesta.
 - Druhu plnku uvaríme tak, že do mlieka pridáme cukre a puding a uvaríme. Do horúceho pridáme maslo a miešame, až sa maslo vstrebe do pudingu.
 - Vylejeme na prvú plnku a rozotrieme na celý plát.
 - Hned vrch posypeme pomletými piškótami a necháme stuhnúť.
 - Dobrú chuť.