Studený pochúťkový šalát (fotorecept)

Autor receptu: babav

Parizsky,vlassky,pochutkovy ,...su rozne variacie tohto chutneho salatu.Ja som si zvykla robit ho tak ,ako uvadzam v recepte.Minie sa vzdy s cerstvym chlebom,pecivom , alebo na oblozenych chlebickoch.Najlepsie chuti odlezany a dobre vychladeny !

6
porcií
30 minút
príprava

Postup

  1. Pripravime si potrebne suroviny;salamu,na tvrdo uvarene vajcia ,cibulu,uhorky a vodne gastany nakrajame na jemno.
  2. Ochutenu kvalitnu majonezu,horcicu ,pokrajane uhorky a cibulu
  3. pomiesame a okorenime.
  4. Pridame na jemno nakrajanu salamu , vajcia a gastany.
  5. Premiesame opakovane ,ak je treba pridame viacej majonezy ;salat by nemal byt prilis husty.
  6. Servujeme z velkej misy(ozdoba - cierne olivy) ,alebo rozdeleny na porcie.