Šťavnatý mexický koláč (fotorecept)

Autor receptu: janka1710

Postup

  1. Vajíčka zmiešame s ananásovou šťavou a práškovým cukrom. Do vyšľahanej zmesi pridáme hladkú muku zmiešanú so sódou bikarbónou a dobre vymiešame.
  2. Cesto vylejeme na vymastený a múkou vysypaný plech. Naukladáme naňho ananás a dáme piecť do rúry na 180stupnov na 20-30minut.
  3. Medzitým si pripravíme "krém". V hrnci si roztopíme maslo. Pridáme smotanu na šľahanie a povarime. Po chvíli pridáme kokos zmiešaný s práškovým cukrom a poriadne zamiešame a odstavime z ohna.
  4. Vznikne nám takáto hustejsia hmota.
  5. Tento krém ešte teplý, dáme na teplý upečený koláč. Posypeme strúhanou čokoládou a dáme ho poriadne vychladiť do chladničky.