Šťavnaté obrátené bravčové rezne (fotorecept)
Autor receptu: diabambulka
Zvyčajne sa obrátené rezníky robia z hovädzieho mäska a najlepšie v tlakovom hrnci, ale výborne chutia aj keď si ich pripravíme z bravčového mäska...Môžem len odporučiť.
Postup
- Mäso si nakrájame, naklepeme, osolíme, okoreníme. Takto pripravené mäsko obalíme v strúhanke a potom v rozšľahaných vajíčkach, ktoré sme trošička osolili.
- Vysmažíme na oleji a odložíme na hlbší pekáč v ktorom budeme mäsko piecť. Posypeme nakrájanou cibuľou a zalejeme omáčkou, ktorú sme si pripravili zmiešaním roztopeného masla,
- oleja, horčice, kečupu, prelisovaného cesnaku,
- vegety a horúcej vody. Pečieme prikryté cca 45 minút, potom mäsko odokryjeme a zapekáme ešte ďalších 10 minut a môžeme podávať. Dobrú chuť.