Srdiečková torta oriešková (fotorecept)

Autor receptu: tkatka

Dnes som kúpila silikónovú formu v tvare srdca (evanaaane VEĽKÁ VĎAKA, že upozornila na zlacnené silikónové formy, bohužial som veľkú ružu už nemali ) a samozrejme musela som to vyskúšať. :) A čo myslíte z čoho som robila tortu? Samozrejme z orieškového pudingu, lebo tým sa nemusím veľa babrať a ani piecť. Len jedna nevýhoda je vtom, že musíme počkať 2 hodiny. Ale výsledok je okúzlujúci pre tých, ktorý majú radi puding. :)

8
porcií
10 minút
príprava
5 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Keďže som nemala čas na fotenie potrebných surovín hneď som sa pustila do prace. Prepačte mi to prosím. Orieškový puding som kúpila v Tescu. Uvaríme orieškový puding a to nasledovne: 6 PL kryštálového cukru dáme do hrnca a pridáme 6 dcl mlieka, necháme zovrieť a prilejeme orieškový puding rozmiešaný v 2 dcl mlieka a chvílu povaríme.
  2. Silikónovú formu opláchneme studenou vodou.
  3. Uvarení orieškový puding vlejeme do formy.
  4. Poukladáme naň piškóty. Dáme do chladničky na 2 hodniny stuhnúť.
  5. Tu je pudingová torta vyklopená.
  6. Tu vyzerá torta ozdobená.
  7. A tu je môj monogram le sa nepodaril dosť dobre.
  8. A tu Vám ponúkám kúsok torty, prajem Vám dobrú chuť :)))