Špice s likérovým tajomstvom
Autor receptu: redakcia
12 porcií |
35 minút príprava |
15 minút tepelná úprava |
Postup- Vodu s kakaom, cukrom a 350 g čokoládovej polevy opatrne povaríme, až do úplného roztopenia. Po vychladnutí pridáme maslový krém, ktorý sme si pripravili dôkladným vyšľahaním surovín, a všetko spolu dobre vymiešame.
- Okrúhle piškóty natrieme pomocou štetca jemnou vrstvou čokoládovej polevy. Na vrecko na zdobenie dáme špičku s dutým vnútrom a naplníme krémom. Na pripravené piškóty nastriekame krém tak, aby vnútri ostala dutina, do ktorej najeme opatrne likér. Vrch uzavrieme čokoládovým krémom.
- Dáme dobre stuhnúť a namáčame do stredne teplej čokoládovej polevy.
|