Špenátové placky s kyslou smotanou a údeným lososom
Autor receptu: stupakova
Vhodne ako predjedlo, alebo vecera ;)... velmi chutne!!!
4 porcie |
30 minút príprava |
10 minút tepelná úprava |
Postup
- Vymiesajte vajcia a muku. Pridajte nakrajany spenat, nadrobno narezanu mladu cibulku, petrzlenovu vnat. Ochutite peprom a solou, podla chuti. Dokladne premiesate.
- Rozohrejete olej na panvici. Na oleji vyprazite cca. 16 maly placiek. Vyprazajte na miernom ohni cca. 6 minut. Po vyprazeni nechajte vychladnut.
- Na vychladnute placky polozite po jednej kavovej lyzicke kyslej smotany a kusok udeneho lososa.
- Placky su jedle :D maximalne jeden den. Drzte ich v chladnicke. Vyberte z chladnicky hodinu pred servirovanim. ***DOBRU CHUT***