Cannelloni so špargľou
	        Špargľové cannelloni
	        Autor receptu: redakcia 	         
	        
	          | 		  
				  	  
				  	4 porcie  | 
				  	  
				  	40 minút príprava  | 
				  	  
				  	40 minút  na 150 °C  | 
 
 Postup- Špargľu ošúpeme a nakrájame na rovnako dlhé kúsky. V hrnci necháme zovrieť vodu, smotanu, soľ, maslo, citrónovú a pomarančovú šťavu, pridáme špargľu a pri miernej teplote varíme asi 15 minút. 
 - Príprava bešamelovej omáčky: 30 g masla rozpustíme v hrnci, pridáme 40 g hladkej múky, spolu popražíme, zalejeme 500 ml horúceho mlieka a približne 10 minút pomaly varíme, dochutíme soľou, mletým korením a muškátovým orieškom. 
 - Uvarenú špargľu zavinieme do lazaňového cesta, vložíme do vymasteného plechu a zalejeme bešamelovou omáčkou. Posypeme parmezánom a pečieme pri 150 °C približne 40 minút.
 
             
          
        
		  
		
		
          
         |