Špaldové pečivko (fotorecept)
	        Autor receptu: marianne
	         
	        
	        ...od susedky...uplne jednoduche a velmi chutne....Odporucam dat viac vody ako je v povodnom recepte,aj ked si budete pomahat lyzicou,ked ho budete ukladat na pecieci papier,bude sa cesto lepit,tak to ma byt,taka husta kasa,vtedy su makucke a vyborne...
| 		  
				  	  
				  	10 porcií  | 
				  	  
				  	30 minút príprava  | 
				  	  
				  	20 minút  na 200 °C  | 
Postup
- Pripravíme si tieto ingrediencie.

 - Pripravené cesto si dáme na podložku potretú olejom.

 - Ruky si tiež potrieme olejom, aby sa nám cesto nelepilo a vytvarujeme valec.

 - Lopatkou si odkrojíme menšie kúsky (10)

 - Nakrájané kúsky ďalej tvarujeme na požadovaný tvar pečivka.

 - Pečivko preložíme na plech na fóliu, potom netreba potierať plech.

 - Tu máme upečené pečivko.

 - Hotovo, dobrú chuť!

 - ...a tieto som robila dnes s cerstvou bazalkou v ceste,utrafila som cesto perfektne,boli super-mnam,len horsie je,ze neviem uz mierky,sypala som od oka:-) a vtedy su najlepsie.....
 - Dnes som upiekla z tohoto cesta chlebík.