Špagety so šampiňónmi, kešu a medvedím cesnakom
Autor receptu: elixir
Rýchle, trošku pikantné jedlo.
2 porcie |
5 minút príprava |
10 minút tepelná úprava |
Postup
- Dáme variť špagety. Na panvici rozohrejeme dve lyžice oleja a oprážame na ňom cibuľku, ktorú sme nakrájali na kolieska. Po minúte pridáme aj kešu s feferónovou pastou a šampiňónmi ošúpanými a pokrájanými na štvrtinky. Všetko osolíme a oprážame za občasného premiešavania.
- Keď šampiňóny zmäknú a mierne zhnednú (5-6 minút), pridáme trochu vody z cestovín, parmezán, kto chce aj trochu oleja, odstavíme z plameňa a premiešame.
- Do panvice pridáme uvarené cestoviny, umytý a na drobnejšie nakrájaný medvedí cesnak, všetko poriadne premiešame. Na záver posypeme podrveným farebným korením a podávame.