Špagety so šampiňónmi, kešu a medvedím cesnakom

Autor receptu: elixir

Rýchle, trošku pikantné jedlo.

2
porcie
5 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Dáme variť špagety. Na panvici rozohrejeme dve lyžice oleja a oprážame na ňom cibuľku, ktorú sme nakrájali na kolieska. Po minúte pridáme aj kešu s feferónovou pastou a šampiňónmi ošúpanými a pokrájanými na štvrtinky. Všetko osolíme a oprážame za občasného premiešavania.
  2. Keď šampiňóny zmäknú a mierne zhnednú (5-6 minút), pridáme trochu vody z cestovín, parmezán, kto chce aj trochu oleja, odstavíme z plameňa a premiešame.
  3. Do panvice pridáme uvarené cestoviny, umytý a na drobnejšie nakrájaný medvedí cesnak, všetko poriadne premiešame. Na záver posypeme podrveným farebným korením a podávame.