Špagety ala Diablo

Autor receptu: lauravampyre

Extra pálivé špagety.

3
porcie
13 minút
príprava
60 minút
tepelná úprava

Suroviny

Postup

  1. A ak sa pýtate že či naozaj mám iba 9rokov a o 27 dní 10 tak áno viem že som na to mladá ale robím to pretože ma to baví! Dáme zohriať vodu na špagety.Do druhého hrnca pridáme kvalitný olivový olej Pozor! Ešte nesmiete dať zohrievať! Zoberieme všetkých 5 strúžkou cesnaku a nakrájame na hrubšie kúsky (lebo by sa to mohlo na oleji spáliť)
  2. Zoberieme sušené čili, zoberieme nožík L alebo vykrajovač a jemne prerežeme všetky chili.Všetky kôstky vyberieme a dáme do samostatnej misky. Kôrku alebo šupku chili dáme do hrnca.Pridáme paradajkový pretlak alebo iba paradajky.Vtedy pridáme bazalku,čierne korenie,soľ,cukor podľa potreby a chuti.Nakoniec dáme 10 kostičiek čili. Zvyšné čili dáme do jedného sáčku ku bazalke, z kladivkom na mäso rozdrvíme a nakoniec pridáme do hrnca.
  3. Ak už vám voda vrie dajte do nej celý balík špagiet.Zamiešame aby sa nelepili.Nakoniec dáme špagety do dierkovanej misky aby odtiekly.Neskôr dáme špagety do omáčky.No dáme to do chladničky na 30min. a potom vyberieme ohrejeme, a môžeme servírovať !