Šošovicové fašírky
	        Šošovicové fašírky
	        Autor receptu: redakcia 	         
	        
	          Postup- Do misky nastrúhame očistenú
mrkvu, pridáme domäkka uvarenú červenú alebo 
hnedú šošovicu a premiešame. Pridáme vajce, soľ, rascu a majorán podľa chuti a premiešame. Prisypeme
múku a všetko dobre
zmiešame a spojíme do tvarovateľnej zmesi. Ak je
zmes príliš vlhká, pridáme
viac múky alebo strúhanky.
Ak je zmes príliš suchá,
môžeme pristrúhať mrkvu
alebo pridať ešte jedno vajíčko.
 - Ručne tvarujeme menšie fašírky, ktoré potom
obaľujeme v strúhanke. Fašírky môžeme opiecť na panvici s olejom.
Ak chceme ľahšiu verziu, pečieme na
plechu pokvapkané olejom.
 
             
          
        
		  
		
		
          
         |