Slaný lievanec s kuriatkovou praženicou

Autor receptu: vikulqa

Veeľmi sýta večera :)

2
porcie
10 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Suroviny

Postup

  1. Lievance: Všetky suroviny som zmiešala a urobila na panvici 2 veľké hrubé lievance.
  2. Praženica: Opražila som na drobno nakrájanú cibuľku do zlatista a pridala kuriatka. Ďalšia na rade bola smotana, vajce, koreniny a petržlenová vňať. Kým sa praženička robila nastrúhala som si syr na ozdobu a nakrájala cibuľku.
  3. Tieto lievance sú veľmi veľmi sýte, nabudúce už budem asi robiť také menšie, lebo sme to s mojou polovičkou mali problém zjesť :) Ale každopádne sú výborné a stoja za vyskúšanie :) Veľmi sme si pochutili :) Určite budem skúšať aj so šampiňónmi:P