Slané silvestrovské venčeky
	        Autor receptu: redakcia 	         
	        
	        Postup- Mlieko, maslo, soľ a cukor dáme variť. Do vriaceho  mlieka pridávame za stáleho miešania múku a varíme,
kým sa cesto neoddeľuje od hrnca. Prikryté utierkou  necháme vychladnúť. Do vychladnutého cesta po 
jednom pridávame vajcia a dobre premiesime. Hladké  cesto dáme do vrecka na zdobenie a na plech vyložený
mastným papierom striekame venčeky. 
 - Pečieme vo vyhriatej rúre. Vychladnuté prekrojíme, naplníme plnkou a ľubovoľne ozdobíme. 
 - Plnka: maslo vymiešame do peny, pridáme bryndzu, sardelovú pastu, žĺtok a kôpor a dobre premiešame.   
 
             
          
        
		  
		
		
          
         |