Syrové krekry

Slané krekry (fotorecept)

Autor receptu: sonulienka

A pokračovanie v slanom pečení.

600
porcií
40 minút
príprava
7-8 minút
na 220 °C

Suroviny

Postup

  1. Suroviny.
  2. Všetky suroviny na cesto si dobre zamiesime a vypracujeme cesto.
  3. Ako vidíte už mám naznačené že cesto rozdelím na 6 častí. Cesto rozdelené.
  4. Urobíme si plnku a aj tú rozdelíme na 6 častí nasledovne - syr si na jemno nastrúhame rozmiešame s maslom a pridáme červenú papriku.
  5. Cesto rozvaľkáme.
  6. Natrieme ho jednou časťou plnky.
  7. Zatočíme ho.
  8. A takto spracujeme všetkých šesť bochníkov. Každý valec zabalíme do potravinárskej fólie a poukladáme na tácku. Necháme minimálne tri hodiny v chladničke. Ale najlepšie je do druhého dňa.
  9. Na druhý deň krájame na čo najtenšie kolieska a ukladáme na suchý plech. Ak ste dávali údený syr, nemusíte posýpať ale ak nie, tak vrch posypte vegetou, ktorú si rozmiešajte s mletou rascou.
  10. Pečieme na 220 stupňov 7-8 minút.
  11. Tu sú už upečené všetky.
  12. Myslela som si, že toho je strašne veľa prakticky okolo 600 kusov ale keď sa do nich zahryznete nejdete prestať.
  13. A ak máte dobré vínko tak určite odporúčam.