Škvarková nátierka na priamu konzumáciu

Autor receptu: had

tento recept robim po svojom,ked mam oskvarky,je to rychle a moze sa jest hned,v chladnicke vydrzi dlhsie,samozrejme ked ju hned nezjete.

10 minút
príprava

Suroviny

Postup

  1. Vsetko okrem vajicok rozmixujeme a potom pridame na drobno nakrajane vajicka,mozme ich tiez rozmixovat,ja to mam radsej takto.Okorenime,trosku osolime a odlozime do chladnicky.Mnozstvo som uviedla od oka,vsetko zalezi od chuti,mozte dat vacsie leco,viac alebo menej vajicok,cim viac,tym lepsie,horcica podla chuti.Vyborne chuti na cesnakovych hriankach.cibulu tiez nemixujem,radsej mam,ked su tam male kusky.Niekedy davam viac cibule,je to chutnejsie,ale to si kazdy dochuti podla toho,ako to ma rad.Je to dobre aj ked je to vsetko zmixovane,ale nie na prilis jemno,celkom najlepsie je to pomlete,ale je to aj samozrejme pracnejsie