Sieťkovaná omeleta
Autor receptu: 2010
Navsteva za rohom a mame malo ciny co sme prave dokoncili... spravme ako robia nadlozme omeletou takou inou ako robia v azii
5 minút príprava |
5 minút tepelná úprava |
Postup
- Vo woku si spravime cinu podla chute, tradicne taketo zabalovanie do sietkovanej omelety sa robi v Thajsku.
Ja som robil kuracie, zeleninu a na zaver vela mladeho spenatu na 1- 2 minuty
- Vajicka poriadne vymiesame s trochou mlieka a lyzickou maizeny a vlejeme do plastikovej flasky, cim mensi otvor tym lepsie.
- Namastime si panvicu a vytlacime vzor a opecieme.
- Opecenu sietkovanu omeletu preklopime do misky.
Opatrne potlacime na dno a naplnime cinou.
- A zabalime
- Preklopime na tanier.
PS:
Ozdoba nie je datelina ale fenugreek - senovka .