Sieťkovaná omeleta

Autor receptu: 2010

Navsteva za rohom a mame malo ciny co sme prave dokoncili... spravme ako robia nadlozme omeletou takou inou ako robia v azii

5 minút
príprava
5 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Vo woku si spravime cinu podla chute, tradicne taketo zabalovanie do sietkovanej omelety sa robi v Thajsku. Ja som robil kuracie, zeleninu a na zaver vela mladeho spenatu na 1- 2 minuty
  2. Vajicka poriadne vymiesame s trochou mlieka a lyzickou maizeny a vlejeme do plastikovej flasky, cim mensi otvor tym lepsie.
  3. Namastime si panvicu a vytlacime vzor a opecieme.
  4. Opecenu sietkovanu omeletu preklopime do misky. Opatrne potlacime na dno a naplnime cinou.
  5. A zabalime
  6. Preklopime na tanier. PS: Ozdoba nie je datelina ale fenugreek - senovka .