Miešaný nápoj

Šesť skvelých drinkov na silvestrovskú oslavu

Autor receptu: redakcia

Oslávte záver roka s niektorým z týchto miešaných nápojov!* Zoradenie drinkov na fotografii (zľava doprava) zodpovedá poradiu receptov. V tabuľke surovín sú udané množstvá na prípravu 1 drinku.

Suroviny

Postup

  1. Nealkoholický grepový Gin Tonic: Všetky ingrediencie spolu dáme do pohára, premiešame. Môžeme ozdobiť plátkom grepu a vetvičkou rozmarínu.
  2. Novoročné bublinky: Všetky ingrediencie spolu zmiešame v pohári. Na ozdobu môžeme použiť plátok pomaranča alebo jemne navlhčíme bok pohára a posypeme podrveným lyofilizovaným ovocím.
  3. Time for Coffee punch: Všetky ingrediencie spolu zmiešame v malom hrnci a zohrejeme na teplotu 70 stupňov. Premiešame a nalejeme do teplého pohára. Môžeme ozdobiť sušeným alebo čerstvým ovocím.
  4. Spiced gimlet: Všetky ingrediencie spolu zmiešame a vymiešame v šejkri alebo v mixéri spolu s ľadom. Cez sitko prelejeme do vychladeného pohára na stopke.
  5. Cider spiced spritz: Všetky ingrediencie spolu premiešame v pohári. Môžeme ozdobiť mätou, pomarančom alebo celou škoricou.
  6. Lavender Punch: Všetky ingrediencie spolu zmiešame v malom hrnci, zohrejeme na teplotu 70 stupňov, premiešame. Nalejeme do teplého pohára a môžeme servírovať.